Je eerste cursus

Je eerste cursusmoment: hoe pak je dat aan?

Het loopt allemaal heel vlot bij Weight Watchers. Je eerste keer is natuurlijk een beetje speciaal. Daarom hieronder even het verloop van de eerste bijeenkomst, de manier van betalen en of je een vergoeding van je verzekeraar krijgt.

Je eerste bijeenkomst

  1. Bij het binnenkomen geef je de ingevulde Weight Watchers Health Services-bon aan de coach. Zo weet zij dat je arts je geadviseerd heeft om langs te komen. De bon vind je in de folder die je van je arts hebt gekregen. Download de folder
  2. Je krijgt van de coach een inschrijvingsformulier, dat je invult en weer aan haar teruggeeft.
  3. Voordat de eigenlijke cursus begint, wordt iedere deelnemer discreet gewogen. Dat gebeurt elke week. Jouw gewicht blijft tussen jou en de coach.
  4. Dan volgt de cursus zelf, met tips, advies en begeleiding.
  5. Na afloop van die eerste keer krijg jij precies uitgelegd hoe je afslankt met het Weight Watchers SmartPoints-plan. Zo kun je onmiddellijk beginnen.

De manier van betalen

  • Weight Watchers Health Services wordt aangeboden via een abonnement.
  • Omdat je huisarts je heeft doorverwezen, neem jij heel voordelig deel aan het programma. Daarom is het belangrijk dat je die eerste keer de bon uit de folder bij je hebt. Die geeft je recht op het voordeeltarief.
  • Het gebruik van de Weight Watchers online-hulpmiddelen zit mee in je abonnement, zoals vermeld staat op de bon.

Vergoeding door je verzekeraar

Je deelname aan Weight Watchers Health Services wordt door veel verzekeraars voor een bepaalde periode gedeeltelijk of zelfs volledig vergoed. Klik hier voor meer informatie.